Tjenester

Kreativ grafikk styrker firmas image, noe som gir deg en mulighet til å styrke din stilling på markedet ved å skaffe et sterkt merke som skiller seg ut fra konkurranse. Firmas image hjelper å få kundens tillit, dette er et bånd som blir knyttet for mange år.

Tjenester vi kan tilby deg som kunde er:

* Nettsider

Hvis du har egen nettside, kan du formidle dine tjenester, produkter eller amndre opplysninger til mange, tltrekke deg nye kunder, gi faste kunder løpende beskjed om nyheter, tilbud eller aktiviteter. Nettside er et utmerket verktøy til ditt firmas promotering.

Våre løsninger gir deg mange muligheter som:

* selvstendig forvaltning av nettside
* mulighet til å utvide siden med nye funksjoner
* flerspråklig side

+ mye mer.

* Utleie, konsulent/skribent/reklame og markedsføring

Det er flere og flere kunder på markedet som har behov for skribenter, folk som jobber på marked med grafiske materiell, oppsett og webansvarlig. Vi kan tilby flere konsulentjobber for våre kunder, både under faste oppdrag og på timesbasis.

Ved å leie inn en konsulent fra oss, er det rimeligste dersom kunden har behov for faste oppdrag igjennom hele året fremfor å hyre inn folk på timesbasis eller på enkelte oppdrag.

* Nettbutikk

Vi lager nettbutikker med et internasjonalt meget populært system, med bruk av kjente og godkjente komponenter. Vi bruker de nyeste versjoner av systemet med tillegg, dvs. komponenter, moduler og plugins.

* Grafisk design

Vi kan tilby mange tjenester innenfor grafisk design og leverer kun kvalitet:

* å lage visuell identifikasjon for bedrifter og organisasjoner
* å designe nettsider
* å designe nettbutikker
* å designe for trykkbehov
* å designe logo
* å designe merkevarer

+ mye mer.

* Internettdomener

Vi registrerer norske domener (.no, .as m.m.) og globale domener, for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.